Producator Pino
Availability

BANDA KINESIOLOGICA PINOTAPE® BUMBAC

Confectionata in intregime din bumbac, continand si adeziv acrilic 100%. Calitate superioara garantata.
Pret vechi: 60,00 RON
Pret: 35,00 RON

: Adauga in cos

Banda Kinesiologica Pino Tape este o bandă din bumbac elastic cu adeziv acrilic care este utilizat cu intenția de tratare a durerii cauzate de leziuni atletice și o varietate de alte tulburări fizice.

Banda Kinesiologica Pino Tape este un tip de bandă subțire, din bumbac elastic, care se poate întinde până la 140% din lungimea sa inițială. Ca urmare, în cazul în care banda este aplicată unui pacient pe o intindere mai mare decat lungimea sa normala, ea va reveni la forma sa după aplicare si, prin urmare, va crea o forta de tragere pe piele cand se aplica. Aceasta proprietate elastica permite o mobilitate mult mai mare de miscare si poate fi lasata pe piele perioade lungi de timp

Banda Kinesiologica Pino Tape este concepute pentru a imita pielea umana, avand aproximativ aceeasi grosime și elasticitate, banda putand fi intinsa aproximativ 30-40 % în directie longitudinala. 

Banda Kinesiologica Pino Tape este formata dintr-un material liber din latex, cu adeziv acrilic, fibrele de bumbac permitand evaporarea și uscare rapida, astfel banda ramanand pe piele psnă la 4-6 zile. 


Benzile kinesiologice Pino Tape au urm
ătoarele caracteristici speciale:
• Materialul alc
ătuit din bumbac
• Aderenta excelent
ă la piele
• Materialul ondulat cu adeziv pentru piele
• Banda kinesio Tape Pino poate rămâne pe piele pan
ă la 6 zile
• Materialul respirabil
• Materialul rezistent la ap
ă
• Materialul permite uscare rapid
ă
• Dimensiuni rola: 5m x 5 cm

 

Pregătirea pentru aplicarea benzilor:

Pasul 1 - Testarea alergena

Testul de sensibilitate a pielii se realizează cu o bucată de bandă kinesio de dimensiuni mici 5cm x 5cm care se pune pe brațul dvs. Se așteaptă 30 minute. Dacă vă confruntați cu furnicături sau mâncărime, îndepărtați banda kinesio imediat și se spală orice reziduuri de adeziv de pe piele.

Pasul 2 - Pregătirea pentru utilizarea benzilor kinesio

Pielea trebuie să fie uscată și lipsită de orice alte uleiuri sau creme. Aplicați bandă cu cel puțin 30 de minute înainte de activitate. Tăiațicolturile rotunjite pentru preveni dezlipirea prematură a benzii de pe piele. Puteți folosi o foarfeca Tape Original specială pentru tăierea benzii sau o alta foarfecă.

Semnificația culorilor:

Toate benzile kinesiologice sunt produse folosind același material și nu conțin componente diferite.

Eficacitatea diferitelor culori pentru benzile kinesio Tape Original are doar un impact psihologic.