RSS

Noutati

Recosport la la Festivalul Tiger Classic Bucuresti 2016 24 august 2016

Pe scurt, Tiger Classic reprezintă cel mai mare festival sportiv, privat, organizat în România în ultimii 20 de ani. festivalul are loc in perioada 2-4 septembrie in Bucuresti la Romexpo.
detalii

Recomandari accesorii fitness 17 mai 2016

Cele trei linii de accesorii va ofera intregul suport pentru un program complet, personalizat. Accesoriile de fitness conving prin calitatea si designul ergonomic, demonstrate de stiinta sportului modern. Fiecare produs este insotit de manualul Instructorului de Fitness pentru exercitii.
detalii

SHAKER 700 ml - Shaker funcţional cu scală gradată şi sită de amestec 17 mai 2016

Materiile prime utilizate nu conţin plastifianţi sau BPA şi respectă normele de siguranţă alimentară. Testele de migrare se efectuează pe baze regulate de către laboratoare autorizate. Migraţia la nivel mondial se realizează în conformitate cu cerinţele din 85/572/EWG şi în conformitate cu următoarea directivă: Certificatele corespunzătoare pot fi obţinute separat.
detalii

Fixare optima a articulatiilor cu banda protectoare din spuma 17 mai 2016

Banda protectoare din spuma, cunoscuta si sub denumirea de pre tape , se foloseste pentru a proteja pielea de benzile adezive. Pentru a asigura fixare optima a articulatiilor se foloseste impreuna cu EuroTape , Bandaje Elastice, Tensoplast Sport.
detalii

Beneficiile saunei cu ozon 17 mai 2016

Utilizarea saunei ar trebui sa reprezinte o parte importanta a programului de detoxifiere. Sauna cu ozon permite aburului sa inconjoare corpul si astfel ozonul sa poata fi introdus prin piele. Prin intermediul pielii, ozonului i se permite sa patrunda in fluxul sangvin, concentrandu-se asupra grasimii in exces si a tesutului limfatic. Curatarea tesutului limfatic si eliminarea toxinelor reprezinta doua procedee deosebit de importante, iar sauna cu ozon este cea mai buna metoda pentru a realiza acest lucru. Hipertermia indusa artificial (cresterea temperaturii corpului) conduce la distrugerea virusurilor si bacteriilor, iar combinata cu transpiratia abundenta se elimina toxinele acumulate in sistemul limfatic, ficatul fiind scutit de o sarcina dificila.
detalii

De ce recomandam bandajele elastice autoadezive 17 mai 2016

Bandaje elastice autoadezive impermeabile recomandate pentru suportul incheieturii.Bandajele elastice autoadezive sunt confectionate dintr-un material special netesut de matase artificiala ideal pentru compresie si sustinere, copolimer, elastic, permeabile pentru aer, sunt multifunctionale, economice, adera imediat ce straturile sunt infasurate unul peste celalalt, dar se pot desface cu usurinta cu mana, economisind timp si bandaj fata de cele clasice.
detalii

Despre Pure Whey Protein 17 mai 2016

Proteina din zer este superioara celorlalte tipuri de proteine pentru ca este descompusa rapid de catre organism, ceea ce produce o mare sursa de proteine in special dupa antrenamente intense , cand corpul are nevoie de nutrienti rapizi pentru a alimenta muschii, Pure Whey Protein Multipower este esential pentru a sprijini definirea si tonifierea masei musculare .
detalii

Pericolele asociate cu suplimentele pentru sportivi 5 mai 2016

Daca eficacitatea suplimentelor nutritive pentru sportivi este discutabila, nu acelasi lucru se poate spune despre pericolele asociate cu acestea, acestea fiind cat se poate de reale. Industria suplimentelor alimentare este inca insuficient controlata de autoritati, astfel ca produsele de acest tip pot sa nu contina doar ce se poate citi pe eticheta acestora.
detalii

Eficacitatea suplimentelor sportive 5 mai 2016

Expertii medicali sustin ca suplimentele pentru sportivi sunt mult mai putin eficiente decat isi imagineaza consumatorii lor. Mai mult decat atat, pentru persoanele care fac miscare ocazional sau pentru sedentari, ele pot fi reale pericole pentru sanatate.
detalii

Ce sunt suplimentele alimentare pentru sportivi 5 mai 2016

Suplimentele alimentare pentru sportivi sunt un complex de substante menite sa imbunatateasca randamentul sportiv. Unele dintre aceste substante sunt naturale, accesibile si legale, pe cand altele sunt preparate artificial, multe dintre ele ilegale sau interzise in cadrul mai multor organizatii sportive mondiale.
detalii