Cautati
Produse
  Menu Close

  ADAPTOGEN MIX ANTISTRES 180G - FA

  Producător: FA Nutrition
  Supliment sub formă de pulbere recomandat în special pentru persoanele expuse la stres și oboseală psihofizică.
  SKU: FIT90909
  Disponibilitate: 3 in stoc
  60,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Suplimentul Adaptogen Mix 180g, un remediu antistres, conține mai multe ingrediente vegetale cu proprietăți adaptogene. Datorită concentrației ridicate de substanțe active, este recomandat în special pentru persoanele expuse la stres și oboseală psihofizică. Această pulbere este ideală pentru cei care își doresc diversitate în alimentație.

  Preparat sub formă de pulbere ușor solubilă, acest supliment este compus exclusiv din ingrediente naturale, fără aditivi coloranți. Fiind lipsit de componente de origine animală, este potrivit atât pentru vegetarieni, cât și pentru vegani. Beneficiile includ îmbunătățirea funcției cognitive și a stării de spirit, cu un plus de vitalitate adus de ginseng.

  Amestecul conține și adaptogeni din plante, oferind un sprijin natural împotriva stresului excesiv și a oboselii, fie că este vorba de efort fizic sau mental. Extractul de Ashwagandha este valoros pentru rezistența la stres și echilibrul psihofizic, ajutând organismul să facă față solicitărilor crescânde de oboseală.

  Rhodiola rosea și extractul de ginkgo biloba contribuie la funcția neurocognitivă, în timp ce ginsengul, pe lângă vitalitatea pe care o oferă, susține îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi. Consumat frecvent pentru efectul său stimulant, ginsengul este un ingredient esențial pentru o vitalitate crescută.

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *