Blog

Suplimente nutritive

"Suplimentele nutritive preferate de sportivi"

Suplimente nutritive pentru sportivi

Recosport ofera o gama larga de suplimente nutritive pentru sportivi, proteine, aminoacizi, gainere, anticatabolice, creatina, volumizatoare musculare, energizante, vitamine, minerale si suplimente nutritive pentru sanatate (ginseng, luteina, colagen, omega 3, crom). De asemenea, aici puteti gasi si accesorii pentru antrenament, shakere, recipiente pentru bauturi, tricouri, centuri, bandaje pentru incheieturi si manusi.

suplimente nutritive

Suplimente nutritive pentru antrenament

Suplimentele nutritive pentru sportivi au rolul de a reface echilibrul hidric si energetic in urma eforturilor depuse la antrenament si de a sustine cresterea in masa musculara, cu ajutorul unor substante mai usor asimilabile. Chiar si medicii oncologi recomanda ca suplimente nutritive shake-urile cu proteine pacientilor care trebuie sa castige in greutate dupa operatie.

suplimente nutritive

0
31 octombrie, 2016

Multipower Romania - Calitate Germana

Putem discuta foarte mult despre definire, proportii sau structura, dar fara masa musculara acestea nu inseamna nimic pentru un culturist. Ecuatia constructiei musculare are trei componente: antrenament intensiv, alimentatie corecta,odihna si folosirea suplimentelor nutritive de calitate.

Va recomandam produsele multipower# si recosport#

Marea majoritate trebuie sa se concentreze pe consumarea de calorii de calitate pentru a-si creste masa musculara. Mai mult de atat, nu se pot consuma calorii in nestire deoarece, din nou, acest lucru va duce invariabil la depuneri necontrolate de grasime.

Pentru cresterea masei musculare este benefica administrarea aminoacizilor inainte cu jumatate de ora de inceperea antrenamentului la sala de forta, cum ar fi glutamina, creatina, si cu jumatate de ora dupa antrenament, cum ar fi mass gainer.

Suplimente nutritive care iti vor imbunatati conditia fizica si sanatatea

Antrenamentele si sportul in general iti pot transforma viata. Fie ai trait aceste transformari pe pielea ta, fie ai vazut la altii aceste transformari benefice si le vrei si tu:

  • forta fizica care iti intareste increderea in tine;
  • incredere in sine datorata unui corp de care te bucuri si cu care te mandresti;
  • constiinta motivarii de care dai dovada si a capacitatii tale de a face fata dificultatilor;
  • sanatate buna, cognitie crescuta si o inflamatie redusa in organism, care vor da cele mai bune rezultate peste ani de zile, cand te vei simti tanar si confortabil in pielea ta;
  • spiritul de competitie, si bucuria de a depasi recorduri personale sau de a te intrece cu alte persoane.

Despre asta este vorba in viata unui sportiv, profesionist sau amator. Nu este vorba despre suplimente nutritive, temporizarea nutrientilor sau mancatul obsesiv din 3 in 3 ore. Nu trebuie sa lasi "combustibilul" sa stea in calea functionalitatii

Cu toate acestea, exista cateva suplimente nutritive excelente pentru a ajuta corpul sa isi revina dupa antrenamentele intense la care te supui, si care pot chiar imbunatati performanta sportiva. Nu iti dau performanta sportiva, doar o sustin si imbunatatesc pe cea pe care o ai deja. In continuare voi da cinci astfel de suplimente, alaturi de cercetarile in domeniu asupra lor. Fiecare din aceste suplimente are si atentionari, lucruri la care trebuie sa fii precaut atunci cand le folosesti.

folie solar profesionala

plasa de umbrire

machiaj profesional

Gazduire VPS