Batoane proteice

1-11 of 11

Batoane proteice de inalta calitate alese de la cei mai buni producatori din domeniu: Multipower, Z-Konzept si Olimp Nutrition.
Batoane proteice Multipower cunoscute pentru calitatea ingredientelor dar in mod special pentru gustul si textura lor deosebita.  Incearca unul din batoanele Multipower sau Z-Konzept si vei intelege de ce suntem diferiti. Nutritie de inalta calitate intr-un pachet convenabil si gustos. Batoanele noastre proteice au un continut riricat de proteine de calitate cu putin zahar si grasimi fiind gustari ideale in timpul zilei sau imediat dupa efort.

Batoane proteice premium

- 60 %
Multipower

Multaben Balance Bar - 38g

Multaben Balance Joghurt-Müsli contine proteine ​​de inalta calitate din zer, zinc si multe vitamine importante , astfel, aduc o contribuție valoroasă pentru...
4,00 RON 10,00 RON
- 38 %
Multipower

Baton 53% Proteine 50g

Noile batoane 53% proteine de la Multipower au in compozitie o concentratie crescuta de proteine si o reteta imbunatatita.
6,50 RON 10,50 RON
- 45 %
Multipower

Baton proteic Power Layer 50g

Baton Power Layer Ciocolata-Caramel-Alune 50g. Cu patru straturi de alune, caramel, fulgi crocanti si ciocolata noul Power Layer Bar este o gustare delicioas...
5,50 RON 10,00 RON

Kineziológiai szalag

folie solar profesionala