Cautati
Produse
  Menu Close

  BLAZEPOD

  Vizualizare ca Grilă Lista
  Filtrează după
  Poza cu BlazePod - Basic Kit - 4 Pod-uri

  BlazePod - Basic Kit - 4 Pod-uri

  Pachetul perfect pentru antrenamentul individual, antrenamentul la distanță de acasă și pentru sesiunile de antrenamente în spații mai mici. Vei obține în continuare flexibilitatea unui antrenament veritabil în 360° prin ridicarea podurilor pe suporturi, stâlpi și oglinzi cu ajutorul selecției de adaptoare.
  2.500,00 RON 1.800,00 RON
  Poza cu BlazePod Trainer Kit- 6 Poduri

  BlazePod Trainer Kit- 6 Poduri

  Pentru antrenorii profesioniști, începători sau de orice nivel, adaugă motivație sesiunilor de antrenament de pe teren sau din interior. Selecția de adaptoare oferă flexibilitate și antrenament veritabil în 360° prin ridicarea podurilor pe suporturi, oglinzi sau stâlpi de porți.
  2.999,00 RON 2.300,00 RON
  Poza cu BLAZEPOD functional KIT

  BLAZEPOD functional KIT

  Creativitate nesfârșită cu adaptoarele pentru Blaze Pod, concepute unic, oferind soluții pentru nenumărate scenarii și împrejurimi.
  195,00 RON 99,00 RON
  Poza cu BlazePod Con Adapter KIT

  BlazePod Con Adapter KIT

  Adaptor pentru BlazePod, ridicati podurile la inaltime și atasati-le deasupra conurilor pentru a diversifica tipul de antrenament.
  195,00 RON 99,00 RON
  Poza cu BlazePod Podbase

  BlazePod Podbase

  Produsul PodBase, accesibil pentru aparatul BlazePod, vă permite să vă antrenați oriunde și oricând doriți, pe orice suprafață și în diferite condiții meteorologice și să vă bucurați de o zona mai stabila a Pod-urilor.
  150,00 RON