Cautati
Produse
  Menu Close

  Banca Ajustabila Abdomen - Jintuo

  Această bancă de înaltă calitate este concepută pentru a oferi suport și confort optim în timpul exercițiilor abdominale
  SKU: FIB26
  1.000,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Îmbunătățește-ți antrenamentele și obține un abdomen tonifiat și ferm cu Banca Ajustabilă pentru Abdomen de la Jintuo. Această bancă de înaltă calitate este concepută pentru a oferi suport și confort optim în timpul exercițiilor abdominale, permițându-ți să te concentrezi pe dezvoltarea musculaturii fără a compromite sănătatea coloanei vertebrale.

  Caracteristici Cheie:

  • Ajustabilitate Multipunct: Banca Jintuo permite ajustarea în diferite unghiuri, oferindu-ți posibilitatea de a varia intensitatea antrenamentului și de a viza diferite grupuri musculare abdominale.
  • Design Ergonomic: Proiectată pentru a susține corect corpul, această bancă reduce tensiunea asupra coloanei vertebrale și îți asigură o postură corectă în timpul exercițiilor.
  • Construcție Robustă: Fabricată din oțel de calitate superioară, banca Jintuo oferă stabilitate și durabilitate, suportând sesiuni de antrenament intense și de lungă durată.
  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *