Cautati
Produse
  Menu Close

  Ashwagandha Vege 60 capsule - Ostrovit

  OstroVit Ashwagandha VEGE este un supliment alimentar sub formă de capsule vegane, ceea ce îl face adecvat pentru toți cei interesați. Capsula și extractul nu conțin substanțe de origine animală, deci acest supliment este potrivit pentru o gamă largă de consumatori.
  SKU: FIT098761
  Disponibilitate: Stoc epuizat
  50,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  • Poate contribui la reducerea presiunii arteriale.
  • Poate avea efecte pozitive asupra capacității cognitive, ajutând la îmbunătățirea concentrării, memoriei și atenției.
  • Poate crește rezistența fizică globală.
  • Are proprietăți care scad nivelul hormonului de stres, cortizol.
  • Susține buna funcționare a sistemului nervos.

  OstroVit Ashwagandha VEGE este un supliment alimentar sub formă de capsule vegane, ceea ce îl face adecvat pentru toți cei interesați. Capsula și extractul nu conțin substanțe de origine animală, deci acest supliment este potrivit pentru o gamă largă de consumatori. Extractul obținut din întreaga plantă Withania sluggish sau Ashwagandha este standardizat la un conținut de peste 7% withanolide, iar fiecare capsulă furnizează 700 mg de extract, asigurând astfel un conținut de 50 mg de withanolide. Acest supliment se evidențiază nu doar prin conținutul de withanolide, ci și prin prezența vitaminei A și a alcaloizilor, ceea ce îl face unul dintre cele mai puternice suplimente disponibile pe piață.

  Administrare: O doză (1 capsulă) zilnic, în timpul unei mese.

  Ingrediente:
  Extract de rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera L.) standardizat la 7,2% cu anolide, 1% cu alcaloizi și 0,25% cu withaferin A, înveliș al capsulei (substanță de umplere: hidroxipropil metilceluloză).

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *