Cautati
Produse
  Menu Close

  Cryosauna Electrica Grand - Cryostar

  Proiectată pentru a stimula cu delicatețe răspunsurile naturale ale corpului. Această saună atinge cea mai mare eficiență prin utilizarea tehnologiilor sigure, inovatoare și strategice. Se asigură că clientul primește toate beneficiile crioterapiei, fără vapori de azot.
  450.000,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Proiectată pentru a stimula cu delicatețe răspunsurile naturale ale corpului. Această saună atinge cea mai mare eficiență prin utilizarea tehnologiilor sigure, inovatoare și strategice. Se asigură că clientul primește toate beneficiile crioterapiei, fără vapori de azot.  Această unitate complet electrică vă permite să o conectați la priză și să vă bucurați de ea!

  Cryosauna pentru întreg corpul Cryostar Antarctica utilizează cele mai sigure și mai puternice tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate în procedurile de crioterapie. Am înlocuit azotul cu aer respirabil maxim de răcit. Clienții  sunt expuși la temperaturi extreme pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a-și atinge obiectivele fără riscuri. Rejuvenare îmbunătățită, restaurare a țesutului, în scopuri estetice sau ca instrument pentru a scăpa de depresie. 

  Tehnologia

  În Cryosauna pentru întreg corpul Cryostar Antarctica, utilizăm tehnologie revoluționară fără expunere și inhalare de gaze de răcire. Carcasa saunei de crioterapie are un schimbător de căldură încorporat care livrează aer extrem de rece în camera individuală. Azotul este eliminat printr-un sistem de evacuare sigur. Adică, nu există gaze criogenice sau vapori de azot care să intre în contact cu pielea sau căile respiratorii. Spre deosebire de saunele de crioterapie convenționale în care vapori de azot sunt difuzați pentru a răci suprafața pielii, Antarctica electrică utilizează aerul respirabil maxim pre-răcit, care circulă în cabina în timp ce vă recuperați după tratamentul de crioterapie.

  Temperatura aerului din interiorul saunei de crioterapie cu electricitate scade până la -100°C/148F, ceea ce este recunoscut ca expunere sub-zero optimă pentru eficiența maximă. Sesiunea durează între 1 și 3 minute. Acest lucru este suficient pentru a stimula recuperarea corpului și pentru a promova o performanță eficientă a tuturor organelor, funcțiilor și sistemelor. În timpul procedurii, clienții pot asculta muzică relaxantă și pot monitoriza temperatura internă pe ecranul din interiorul cabinei.

  Încurajează o reacție a corpului mai pronunțată.

  Atât timp cât 70% din receptorii noștri de frig se află pe gât și cap, este clar că omiterea acestor părți ale corpului în crioterapie elimină o mare parte din efectul dorit. În camera de crioterapie pentru întreg corpul CryoStar Antarctica, clienții sunt expuși la temperaturi extrem de reci care au o influență egală asupra tuturor părților corpului, inclusiv cele mai receptive. Creșterea inervației nu numai că multiplică efectele tratamentului, dar și îmbunătățește semnificativ activarea sistemului nervos autonom, în comparație cu răcirea parțială a corpului (PBC).

  Îmbunătățește activarea celulară.

  Sauna de crioterapie pentru întreg corpul esențial ridică nivelurile de activare celulară.  Situația celulelor activate înseamnă că o sesiune vă va oferi mai multă energie, deoarece mitocondriile („centralele electrice” ale celulelor) sunt generate într-un ritm crescut și produc mai multă energie.

  Răcește uniform pielea și țesuturile subcutanate.

  Petele de piele cu temperaturi normale și reci sunt caracteristice saunelor de crioterapie pentru corp parțial. Acest lucru este benefic și dorit în anumite cazuri, dar în general, temperaturile uniforme provoacă rezultate mult mai distincte și de lungă durată. Acest lucru se aplică în special în cazul reducerii inflamației și al alinării durerii, precum și în echilibrarea nivelurilor hormonale și a țesuturilor profunde ale corpului. Indicele de dopamină, epinefrină și norepinefrină din sânge demonstrează activarea sistemului nervos autonom și confirmă beneficiile crioterapiei pentru întreg corpul.

  Se remarcă prin siguranță și consistență.

  Terapia pentru întreg corpul cu CryoStar Antarctica Electric nu prezintă variabilitate în fluxul de azot, ceea ce ar putea să fie cazul cu saunele de crioterapie cu cap deschis. Vaporii de azot nu intră în contact cu corpul clienților noștri și nu sunt inhalați. În schimb, aerul oxigenat răcit răcește uniform și rapid toate părțile corpului. Cele mai sensibile puncte la frig sunt activate în timp ce respirați aer proaspăt!

  Efectele vindecătoare ale crioterapiei:

  Tratamentele cu frig au fost folosite de oameni de-a lungul timpului pentru alinarea durerii și reducerea inflamației. Datorită tehnologiei moderne, am reușit să extindem și să aprofundăm efectele procedurilor de răcire. Starea generală a corpului dictează eficiența și longevitatea beneficiilor crioterapiei. Cu toate acestea, toți clienții observă o îmbunătățire generală a stării de bine, dizolvarea grăsimilor și rejuvenarea pielii.

  Controlul durerii

  În timpul procedurii, mușchii se relaxează și se refac. Circulația sângelui și a limfei se îmbunătățește, aducând mai multe substanțe nutritive și oxigen.

  Rezistență și putere

  Creșterea producției de colagen este responsabilă pentru întărirea și creșterea rezistenței articulațiilor, mușchilor și oaselor.

  Rejuvenarea pielii

  Nivelele mai ridicate de colagen sunt responsabile și pentru o piele mai tonifiată, elastică și fermă, cu mai puține riduri și manifestări ale celulitei.

  Eliminarea grăsimilor

  Un metabolism accelerat încurajează o ardere mai rapidă și mai ușoară a caloriilor, ceea ce este benefic în eliminarea țesutului adipos.

  Sănătatea mentală

  Echilibrul hormonal asigurat de efectele crioterapiei are un efect pozitiv asupra stării de spirit, reducând semnele de depresie, anxietate excesivă și insomnie.

  Terapia pentru întreg corpul poate fi folosită în mod extensiv pentru a aborda multe condiții. Nu e de mirare că este atât de populară în industriile aflate în creștere:

  • Reabilitare
  • Spa
  • Sectorul frumuseții
  • Reabilitare sportivă
  • Dermatologie
  • Neurologie
  • Retraite
  • Promovarea sănătății
  • Medicină manuală
  • Medicină holistică.

  CARACTERISTICI SUPLIMENTARE:

  Ușă de sticlă:

  Pentru confortul tău, am furnizat o ușă mare de sticlă cu o treaptă convenabilă. Aceasta este realizată din sticlă mată de înaltă calitate, ceea ce conferă ușii un aspect elegant și oferă cea mai bună experiență pentru clienți.

  Sistem audio:

  Sauna de crioterapie pentru întreg corpul CryoStar Antarctica are un sistem audio premium încorporat pentru a reda muzică relaxantă în timpul tratamentului. Datorită ajustabilității ridicate a mașinii, puteți, de asemenea, încărca propriile piese pentru o sesiune mai personalizată.

  Comunicare cu operatorul:

  Sistemul audio include și un microfon, pentru a ne asigura că clienții noștri sunt auziți în timpul procedurii lor de crioterapie. Această comunicare bidirecțională oferă și mai mult confort și siguranță în timpul ședințelor.

  Sistem de uscare automată:

  Nu dorim să se acumuleze umiditate și bacterii în cameră, așa că am creat un sistem de uscare automată. Acesta are pompe de aer încorporate pentru a usca interiorul cabinei, cu aer cald rapid și sigur. Această caracteristică ajută, de asemenea, la prelungirea duratei de viață a camerei de crioterapie.

  SPECIFICAȚII TEHNICE:

  • Lungime: 1870mm/73” versiunea simplă și 2230mm/86" versiunea mare
  • Lățime: 1105mm/43”
  • Înălțime: 2292mm/92”
  • Complet electric, fără răcire cu azot
  • Răcit cu compresor electric
  • Panou de control comercial: 10,1”
  • Terapie cu aer rece: până la -100°C/-148°F, în funcție de versiune
  • Aer rece respirabil în interior
  • Mod turbo cu viteză ventilator extinsă
  • Timp de pre-răcire: până la 60 de minute
  • Versiune mare: Două compresoare 208V 50A/400V 25A, 3 faze
  • Sticlă dublă termoizolantă
  • Sunete și luminile proiectorului opționale în interior
  • Sistem de răcire versiuni cu răcire cu aer (necesită o dimensiune minimă a camerei și aer în/afară), răcire cu apă (necesită instalație de instalații sanitare), chiller de apă (spațiu suplimentar în exterior și instalare specială necesară)
  • Cerințe de instalare pentru versiunea cu răcire cu aer
  • Dimensiunea minimă a camerei de la 15m2/150sf, aport de aer proaspăt cu cel puțin 5000m2, sistem de AC și ventilație pentru menținerea temperaturii camerei la cel mult 20°C/68°F și umiditate de 30%, instalare suplimentară a ventilatorului pentru evacuarea aerului cald, pardoseală impermeabilă din cauciuc, contactați-ne pentru mai multe detalii.
  • Cerințe de instalare pentru versiunea cu răcire cu apă
  • Dimensiunea minimă a camerei de la 12m2/120sf, instalație de instalații sanitare, inclusiv linie de apă și drenaj, alimentare cu apă rece de până la 1,5m3/h
  • Cerințe de instalare pentru versiunea cu chiller de apă
  • Temperatura exterioară de până la +35°C/95°F, linie de conexiune a conductei, spațiu exterior pentru instalarea chillerului, alimentare specială cu energie electrică și apă
  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *