Cautati
Produse
  Menu Close

  INTELECT NEO - Combina Multifunctionala Recuperare Sportiva

  Designul său inteligent (rezultatul a peste 100.000 de ore de cercetare și dezvoltare intensivă) este inteligent în ceea ce privește caracteristicile, gradul de utilizare și tehnologia clinică. Oferind o experiență excepțională pacientului și terapeutului.
  SKU: FIT077345
  16.500,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  INTELECT NEO

  COMBINA NU INCLUDE ACCESORII!

  Intelect Neo este noul standard în modalitățile de medicină fizică.

  Intelect Neo imbina cele  cinci opțiuni pentru slide-in, plug and play;

   

  -              Canalul 1/2 stim,

  -              Canalul 1/2 stim /EMG,

  -              Canalul 3/4 stim,

  -              Laser

  -              Ultrasunete.

  -              Vacum

   

  În plus, există module de electrod de vid disponibile pentru instalare în căruciorul de terapie propriu.

  Designul său inteligent (rezultatul a peste 100.000 de ore de cercetare și dezvoltare intensivă) este inteligent în ceea ce privește caracteristicile, gradul de utilizare și tehnologia clinică. Oferind o experiență excepțională pacientului și terapeutului.

  Fiecare element al Intelect Neo a fost special creat, permițând clinicianului să ofere o utilizare neegalată a designului puternic și grijulos, împuternicind-i să ofere pacienților un nivel de reabilitare de neegalat.

   Intelect Neo vă oferă încredere și control asupra rezultatelor obținute prin tratamente pe baza datelor clinice.

  Protocolul clinic de configurare

   

  Intelect Neo este simplu de utilizat și o plăcere de navigat, datorită Protocolului clinic de  configurare (CPS), care vă conduce prin funcțiile dispozitivului și fiecare terapie.

  Cu puterea Intelect Neo, aveți o bibliotecă de referință cuprinzătoare care oferă informații extinse despre terapie, tratamente și patologii,  toate la îndemână.

  Selectând indicațiile pacientului, va apărea o listă cu protocoalele corespunzătoare. Protocoalele sugerate sunt însoțite de referințe de cercetare clinică accesibile care vă permit să identificați și să evaluați dovezile și rezultatele documentate. Nu numai că acest ajutor în facilitarea tratamentelor adaptate la nevoile fiecărui pacient vă permite să vă îmbunătățiți eficiența zilnică a clinicii, să reduceți riscurile și să obțineți un echilibru optim între costul și calitatea îngrijirii. În plus, toate acestea sunt gestionate într-un registru electronic al pacientului.

   

  În plus față de protocoalele sale, Intelect Neo oferă o bibliotecă anatomică care ilustrează o paletă de patologii, făcând mai ușoară comunicarea cu pacienții despre starea lor și educarea acestora cu privire la opțiunile de tratament suplimentare în cadrul și în afara practicii.

  Intelect Neo este proiectat pentru modul în care doriți să lucrați

  Excelența clinică și productivitatea crescută,  vă oferă libertatea de a avea ambele.

   

  Meniuri personalizate, construite de memorie specifică utilizatorului

  programe personalizate în cadrul interfeței, salvați tratamentele preferate sau pacienții și personalizați sistemul pentru a vă potrivi cu exactitate practicii și profilelor pacientului.

  Funcția multi-pacient vă oferă posibilitatea de a trata doi sau chiar trei pacienți la un moment dat, permițându-vă să gestionați în mod eficient programele de tratament și să vă maximizați utilizarea în practică.

  Utilizarea nesupravegheată nesupravegheată

  Modul vă permite să începeți una sau o serie de protocoale și lăsați-le să ruleze printr-un ciclu în timp ce participă la alte sarcini.

  Raportarea particularizată a pacientului  Un port USB de mare viteză permite transferul simplu și eficient al informațiilor pacientului pentru documentarea și consultarea terapiei.

  Formă și funcție care se potrivesc cu practica dvs.

  Designul inteligent, ergonomic și inteligența activă ajută Intelect Neo să aleagă performanțele ridicate

  Ecranul de manevrare

   Ecranul se învârte și se înclină într-un interval de 90 de grade pentru o vizibilitate îmbunătățită a pacientului, confidențialitate și accesibilitate maximizată pentru practicanți.

  Interfața grafică a utilizatorului

  Ecranul tactil LCD de 10,4 "(26,4 cm), colorat, plin de culoare, afișează comenzi, date și imagini în detalii clare, pline de viață, incluzând o bibliotecă anatomică superbă a imaginilor clasice de anatomie și a imaginilor de patologie asemănătoare vieții.

  Cadre integrate pentru aplicatoare Durabile și funcționale, Neo vă permite să găzduiți un aplicator cu ultrasunete, un aplicator cu laser sau ambele - ceea ce se potrivește nevoilor dvs. În plus, aceste suporturi aplicatoare sunt modulare și pot fi detașate de bază sau comutate.

  Gestionați conducerea cablurilor

  Sistemul de management al firului de plumb inovator asigură accesul și organizarea în jurul circumferinței complete a unității. Firele de plumb pot fi inserate în partea dreaptă sau stângă pentru poziționare optimă și conectare ușoară.

  Cartușul sau tabelul de configurare  O configurație complet modulară vă permite să alegeți dintre componentele care se potrivesc cel mai bine practicii dvs. o unitate de bază ergonomică, un cărucior și șase module. Unitatea are o bază integrată cu mânere discrete și puternice pentru transport. Caruciorul de înaltă calitate este stabil, reglabil în înălțime, se mișcă ușor și include trei sertare de depozitare spațioase cu piste de tracțiune robuste.

  Calitate și fiabilitate

  Satisfacția dvs. completă este cea mai înaltă prioritate Calitatea și fiabilitatea sunt fundamentul Intelect Neo și ceea ce stă în spatele promisiunii Chattanooga în fiecare zi.

  Chattanooga, brand-ul tău de încredere

  Încrederea vine din lucrul împreună. Ca marcă de lider dedicată asistenței terapeuților în furnizarea unor soluții eficiente de reabilitare, exact ceea ce încercăm să stabilim. O piatră de temelie a fazei noastre de dezvoltare constă în faptul că lucrăm îndeaproape cu clienții noștri la exercițiile Voice-Customer care asigură că cerințele produsului derivă din nevoile dvs. Urmărim performanța noastră și construim lecțiile învățate, deoarece ne străduim constant să vă oferim cea mai înaltă calitate.

  Intelect Neo este proiectat cu mândrie, produs și asamblat în sediul nostru DJO Global din Vista, California.

  Aflați mai multe despre Intelect Neo și prescrieți-le pentru pacienții dumneavoastră; faceți o demonstrație astăzi și vedeți modul în care o modalitate de vârf a agentului fizic cu o interfață simplificată a operatorului vă poate spori capacitatea de a obține rezultate optime.

   

   

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *