Cautati
Produse
  Menu Close

  Iron+C - 120 Caps Peak

  Producător: Peak
  Iron + C este disponibil pentru toți cei afectați de deficiența de fier și nu pot să acopere regulat nevoile lor prin alimentație. Combinația puternică de fier și vitamina C asigură cea mai bună alimentație posibilă.
  SKU: FIT05538
  Disponibilitate: 8 in stoc
  77,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  În plus față de macronutrienții precum proteinele, carbohidrații sau grăsimile, sunt în special micronutrienții care asigură funcționarea deplină a tuturor sistemelor din corpul nostru. Fierul este un astfel de micronutrient și se numără printre componentele alimentare esențiale. Ca atare, trebuie să luăm fier prin alimentație pentru a acoperi nevoile noastre zilnice. Dacă nu facem acest lucru, vom suferi inevitabil de deficiențe funcționale, deoarece nu suntem capabili să producem fier singuri.

  Importanța fierului pentru corpul nostru este enorm de complexă:

  • Fierul susține formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei
  • Fierul reduce oboseala
  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Fierul promovează metabolismul energetic normal și transportul normal de oxigen.
  • Promovează funcția cognitivă normală.
  • Este esențial pentru diviziunea normală a celulelor.

  Deficiența de fier este una dintre cele mai comune deficiențe de micronutrienți. Femeile sunt mai afectate decât bărbații. Persoanele care consumă o alimentație bazată exclusiv pe plante sunt mai afectate decât cele care consumă o alimentație mixtă.

  Sportivii sunt chiar mai afectați decât non-sportivii. În primul caz, pierderile crescute de fier, de exemplu prin sângerarea menstruală, pot crește nevoia. În al doilea caz, nu este neobișnuit să existe o lipsă de aport de surse bine biodisponibile de fier pentru a compensa în mod regulat nevoia dată. În al treilea caz, există o cerere mai mare datorită activității fizice și necesarului de aprovizionare cu energie prin intermediul oxigenului.

  Iron + C este o modalitate eficientă de a elimina lacunele în alimentația cu fier pentru funcționarea deplină a întregului corp.

  Ingrediente: agenți de încărcare (săruri de calciu ale acidului ortofosforic, celuloză microcristalină), acid ascorbic (14,6%), bisglicinat de fier (9,3%), agent antiaglomerant (ulei de bumbac hidrogenat, săruri de magneziu ale acizilor grași)

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *