Cautati
Produse
  Menu Close

  Multi Mineral Complex 100caps BioTech

  Producător: BioTech USA
  Capsulele multiminerale ofera suport nutritional pentru dezvoltarea normala a oaselor, muschilor, reproducerii si metabolismului.
  SKU: FIT20647
  Disponibilitate: Stoc epuizat
  49,50 RON
  i h

  Plata in rate:

  Elementele cheie din Complexul Multi Mineral oferă suport nutritional pentru dezvoltarea normală a oaselor, funcționarea mușchilor, reproducere și metabolism. Calciul și magneziul sunt esențiale pentru dezvoltarea adecvată a oaselor și dinților. Zincul este prezent în toate țesuturile, organele și fluidele corpului și contribuie la metabolismul acizilor grași și reproducerea celulară. Cromul este important pentru menținerea nivelului normal al zahărului din sânge.

  Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos.

  Într-o porție: 11 minerale importante

  Calciu 1000 mg

  Fosfor 150 mg

  Magneziu 350 mg

  Fier17 mg

  Zinc 15 mg

  Mangan 4,5 mg

  Cupru 2,0 mg

  Seleniu 26 μg

  Crom 25 μg

  Molibden 25 μg

  Iod 150μg

  ADMINISTRARE:

  Luați 3x1 comprimate pe zi cu un pahar mare de apă. Nu depășiți doza recomandată!

  ATENȚIONĂRI: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

  INGREDIENTE:

  Agent de umplutură (gel de celuloză), carbonat de calciu, săruri de calciu ale acidului ortofosforic, oxid de magneziu, material de acoperire [stabilizatori (polivinil alcool-polietilen-glicol-graft-copolimer, polivinil alcool), agenți antiaglomeranți (talc, mono- și digliceride ale acizilor grași)], agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu), fumarat ferros, oxid de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, iodură de potasiu, clorură de crom (III).

   

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *