Cautati
Produse
  Menu Close

  Power Weight Gainer 4750g - Vanilie Body Attack

  Producător: Body Attack
  Amestec de carbohidrați, proteine și o doză mare de BCAA care îți oferă caloriile în plus de care ai nevoie pentru a construi masă musculară.
  SKU: FIT03059
  Disponibilitate: 1 in stoc
  500,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  POWER WEIGHT GAINER este un amestec de carbohidrați, proteine și o doză mare de BCAA care îți oferă caloriile în plus de care ai nevoie pentru a construi masă musculară. Pentru putere maximă, mai mult de 70% din carbohidrați sunt în cel mai bun Gainer al nostru. Redus în grăsimi. Fără aspartam. Ușor digerabil. 

  Cantitate: 4,75 kg

  Conținutul este suficient pentru utilizare conform recomandării noastre timp de 48 de zile.

  Power Weight Gainer îți furnizează mai mult de 70 g de carbohidrați și 21 g de proteine per 100 g. În plus, există o porție mare de BCAA, multe vitamine și minerale.

  Power Weight Gainer este alegerea potrivită pentru aceste obiective:

  • Construcția masei musculare
  • Creșterea în greutate
  • Dietă cu aport caloric ridicat
  • Sesiuni intensive de antrenament
  • Păstrarea mușchilor

  Administrare: Amestecă 3 cupe cu 1/2 litru de lapte degresat de două ori pe zi ca gustare între mese sau înainte de culcare. Sfat: Pentru mai multe calorii, folosește lapte integral. Alternativele pe care le poți folosi dacă ești intolerant la lactoză sunt laptele de soia, laptele de ovăz și laptele de migdale. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

  Ingrediente:

  Maltodextrin (71.8%), Milk protein (16%), Whey protein concentrate (8%), Flavouring, Dicalcium phosphate, Magnesium carbonate, Swee- teners (Sodium cyclamate, Saccharin), L-ascorbic acid, Emulsifier (Soy lecithin), Nicotinamide, DI- alpha-tocopheryl acetate, Calcium D-pantothenate, Riboflavin, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine mononitrate, Pteroylglutamic acid, D-biotin, Cya- nocobalamin.

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *