Cautati
Produse
  Menu Close

  Manson Pro Touch Wireless Genunchi - Electrostimulare

  Descoperă un companion versatil pentru stimularea musculară, relaxare, mobilitate îmbunătățită și suport pentru genunchi cu AcuKnee Wrap.
  SKU: FIT73011
  210,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Descoperă un companion versatil pentru stimularea musculară, relaxare, mobilitate îmbunătățită și suport pentru genunchi cu AcuKnee Wrap.

  Conceput pentru confort și funcționalitate de lungă durată, acest bandaj combină tehnologia TENS/EMS de la HiDow cu un design superior, permițându-ți să te bucuri de o combinație echilibrată de alinare și rejuvenare.

  Caracteristici cheie:

  Confort și purtare discretă din neopren: Neoprenul ușor și confortabil asigură o purtare extinsă și discretă, îmbunătățind confortul general în timpul sesiunilor de terapie.

  Alinare precisă a durerii: O căptușeală internă de silicon conductoare vizează cu precizie punctele de durere, alimentată de dispozitivul tău TENS/EMS de la HiDow.

  Potrivire sigură, reglabilă și mișcare nelimitată: Patenta Velcro garantează o potrivire sigură și confortabilă, permițând mișcarea nelimitată în timpul sesiunilor de terapie.

  Flexibilitate îmbunătățită și relaxare personalizată: Obțineți o flexibilitate și mobilitate crescute prin stimularea musculară eficientă. Reglați intensitatea sesiunii pentru relaxare profundă și alinare, oriunde, oricând.

  Design durabil și sigur: Confectionat pentru utilizare îndelungată, rămânând ferm în loc în timpul diferitelor activități.

  Specificatii ale produsului:

  Dimensiuni: 31,5 "x 10,5"

  Greutate: 380g

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *