Cautati
Produse
  Menu Close

  CASEIN PROTEIN 100% - 900G CIOCOLATA BODY ATTACK

  Producător: Body Attack
  Cazeină 100% pură cu 90% conținut de proteine ​​- bogat în EAA
  SKU: FIT00360
  Disponibilitate: Stoc epuizat
  320,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Body Attack Casein Protein este diferit de amestecurile de proteine ​​din lapte comparabile: Deoarece pulberea constă în 50% cazină micelară și 45% cazinat de calciu, conține 90% proteină pură - semnificativ mai mult decât în alte produse. Condiții ideale pentru construirea și menținerea mușchilor. Apropo, chiar și cei care urmează o dietă redusă în carbohidrați sau suferă de intoleranță la gluten sau lactoză pot folosi Body Attack Casein Protein fără ezitare ca parte a dietei lor sportive. Produsul conține mai puțin de 0,5 grame de grăsime și mai puțin de un gram de lactoză pe porție.

  Body Attack Casein Protein este o pulbere foarte fină, care se dizolvă excelent în diferite lichide. O băutură, amestecată cu această pulbere proteică, are un gust cremos și poate fi astfel amestecată în apă în loc de lapte sau suc fără pierderea gustului. Prin urmare, proteina de cazină este potrivită și pentru sportivii care își monitorizează aportul de energie sau dieta înainte de o competiție.

   

  În plus față de conținutul comparativ ridicat de proteină, amestecul Body Attack Casein Protein conține și alte nutrienți valoroși. De exemplu, amestecul este bogat în aminoacizi esențiali datorită unei proporții de peste 17 grame de BCAA la 100 de grame de pulbere. Apropo, cazina conține și mult calciu, care este important nu numai pentru oase puternice, ci și pentru funcționarea netedă a mușchilor și enzimelor digestive. Calciul joacă, de asemenea, un rol vital în metabolismul energetic.

   PROTEINA 100% CASEINĂ are un conținut scăzut de grăsimi, are conținut redus de zahăr și nu conține aspartam.

   RECOMANDARE:

  Amestecați o porție de 30 g de pulbere (1,5 măsuri) în 300 ml de apă sau lapte cu conținut scăzut de grăsimi (1,5% grăsime) și beți. Consumeți preferabil dimineața sau seara înainte de culcare. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

  Acest produs nu este destinat nutriției pe termen lung și nu ar trebui să fie folosit ca substitut pentru o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos. Depozitați produsul într-un loc inaccesibil copiilor.

  INGREDIENTE: 

  Amestec de cazinat de calciu (86,5%) (Cazinat de calciu (75,2%), Cazină micelară (9%)), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi (8%), Aromatizant, Sare de masă, Agent de îngroșare (Gumă xantan, Carboximetilceluloză sodică, Carragenan), Îndulcitor (Sucraloză, Acesulfam K), Fosfat de calciu.


   

  Informatii Nutritionale
  Per Portie 30g
   
  Calorii per portie
   
  471kJ / 111 kcal
   
  Grasimi: 0,5 g
   
  din care saturate: 0,3 g   
   
  Carbohidrati: 1,4 g  
   
  din care zaharuri: 0,3 g  
   
  Lactoza:  0.2 g  
   
  Proteine: 25 g  
   
  Sare: 0,4 g  
  BCAA: 5,1  
     
   
   

   

  Profilul de aminoacizi per 100g de proteină:
  L-Alanină   2,82 g
  L-Arginină   3,43 g
  L-Acid aspartic   6,66 g
  L-Cisteină   0,43 g
  L-Acid glutamic   20,38 g
  Glicină   1,72 g
  L-Histidină   2,80 g
  L-Izoleucină**   5,11 g
  L-Leucină**   8,94 g
  L-Lizină   7,47 g
  L-Metionină   2,68 g
  L-Fenilalanină   4,84 g
  L-Prolină   10,07 g
  L-Serină   5,55 g
  L-Treonină   4,53 g
  L-Triptofan   2,55 g
  L-Tirozină   3,50 g
  L-Valină**   6,49 g
  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *