Cautati
Produse
  Menu Close

  CRYO-2 Terapie rece dimanica

  Producător: Recosport
  Sistemul GIOCO CRYO-2 este revolutionar în tratamentul rănilor sportive cum ar fi entorse, luxatii, vânătăi sau in recuperarea postoperatorie.
  SKU: D5001
  14.900,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Sistemul GIOCO CRYO-2 este revolutionar în tratamentul rănilor sportive cum ar fi entorse, luxatii, vânătăi sau in recuperarea postoperatorie.
   
  Sistemul GIOCO CRYO-2 combină cele mai bune dintre cele două tehnologii încercate și testate, comprimarea la rece și comprimarea intermitentă, pentru a simplifica tratamentul leziunilor sportive, reducând semnificativ timpul necesar reabilitării.

  Refacere rapida a tesutului
   
  Reduce semnificativ durerea si inflamarea

  Rata de vindecare imbunatatita
   
  Simplu de utilizat

  Unitatea de pompă este umplută cu gheață și apă, iar tuburile sunt atașate la manșetă folosind conectorul dublu cu eliberare rapidă. Deoarece sistemul este alimentat de la baterie, pur și simplu îl porniți, fie pe teren, în autobuz sau stând acasă. În mod normal, membrul este comprimat intermitent cu un ciclu de 30 de secunde (compresie de 10 secunde, relaxare de 20 de secunde). Dacă se dorește, unitatea de pompă poate fi setată să ofere compresie continuă la rece.
   
  Proiectat pentru confort

  Gama GIOCO de manșoane de compresie la rece are acum două opțiuni extinse, originalele Manșoane Cryo-2 și noul brevet "SureFlow".
  Ambele tipuri au fost proiectate ergonomic pentru a oferi atât un grad ridicat de confort, combinate cu o fixare confortabilă pentru a se asigura că transferul maxim de energie este obținut pentru fiecare sesiune de tratament.
  Ușurința în utilizare este o altă virtute a manșetelor cu toate sistemele CRYO-2 care utilizează conectori cu valvă cu auto-etanșare care asigură minimul de scurgere. Toate manivetele pot fi ușor montate și îndepărtate de către pacient cu sistemul integrat de curea de confort.

  Sitemul este complet si contine unitatea si cele 8 mansoane: 
  Cryo-2  UNITATE SISTEM

  Cryo-2 Battery Pack

  Cryo-2 manson picior si glezna

  Cryo-2 manson gamba

  Cryo-2 manson genunchi

  Cryo-2 manson coapsa

  Cryo-2 manson spate si sold

  Cryo-2 manson umar

  Cryo-2 manson cot

   Cryo-2 manson brate si incheieturi

  Cryo-2 geanta transport

  Cryo-2 SONDA TERMALA

   

   

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *