Cautati
Produse
  Menu Close

  Echipamente si Accesorii Fitness Second Hand

  Descoperă categoria noastră de produse SECOND HAND!

      Fie că ești în căutarea unui echipament de fitness sau alte accesorii, aici vei găsi oferte unice care îmbină calitatea și economia. Deși aceste produse pot prezenta semne de uzură, ele sunt perfect funcționale și au fost verificate pentru a asigura performanțe satisfăcătoare. Profită de șansa de a achiziționa articole de marcă la o fracțiune din prețul original și contribuie la un stil de viață mai sustenabil prin reutilizarea resurselor. Fiecare produs din această categorie vine cu o descriere detaliată a defectelor vizibile pentru a te ajuta să faci cea mai informată alegere.

  Vizualizare ca Grilă Lista
  Filtrează după
  Afişati per pagină
  Poza cu SAUNA CU OZON DELUXE

  SAUNA CU OZON DELUXE

  Acest tip de sauna functioneaza pe baza de ozon care se elibereaza prin intermediul unui generator ce este conectat la sauna. In timpul acestui proces se emit radiatii cu ultraviolete ca urmare a faptului ca ozonul se disociaza.
  20.000,00 RON
  Poza cu Set 2 Gantere Hexagonale - 5Kg

  Set 2 Gantere Hexagonale - 5Kg

  Gantere hexagonale cauciucate.
  180,00 RON
  Poza cu Suport Gantere 2 Niveluri

  Suport Gantere 2 Niveluri

  Suport pentru 12 gantere.
  1.600,00 RON
  Poza cu Banca Ajustabila

  Banca Ajustabila

  Această bancă multifuncțională și universală este perfectă pentru utilizare în sălile de sport, centrele de fitness, cluburile sportive, sălile de antrenament, dar și acasă.
  720,00 RON
  Poza cu Banca Ajustabila

  Banca Ajustabila

  Această bancă multifuncțională și universală este perfectă pentru utilizare în sălile de sport, centrele de fitness, cluburile sportive, sălile de antrenament, dar și acasă.
  1.300,00 RON
  Poza cu Banca Ajustabila - ROCKIT

  Banca Ajustabila - ROCKIT

  Această bancă multifuncțională și universală este perfectă pentru utilizare în sălile de sport, centrele de fitness, cluburile sportive, sălile de antrenament, dar și acasă, fiind ideală pentru exerciții la domiciliu.
  720,00 RON
  Poza cu Banca Ajustabila - POWERPLUS

  Banca Ajustabila - POWERPLUS

  Perfectă pentru entuziaștii fitness-ului de toate nivelurile, banca ajustabilă de la PowerPlus este esențială pentru o varietate largă de exerciții
  540,00 RON
  Poza cu Banca Ajustabila Abdomene

  Banca Ajustabila Abdomene

  Descoperă secretul unui abdomen tonifiat cu banca ajustabilă pentru abdomene!
  1.170,00 RON