Cautati
Produse
  Menu Close

  Ne pare rău - acest produs nu mai este disponibil

  Game Ready GRPro 2.1 - Aparat de Crioterapie

  Game Ready utilizeaza o combinatie de terapie rece si compresie dinamica pentru a imbunatati si accelera procesul de recuperare.
  15.490,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Game Ready utilizeaza o combinatie de terapie rece si compresie dinamica pentru a imbunatati si accelera procesul de recuperare. Acest sistem este format dintr-o unitate portabila si o varietate de mansoane ergonomice si conturate anatomic pentru a se potrivi perfect cu zona afectata a corpului.

  Utilizarea Game Ready este extrem de simpla, permitand monitorizarea si ajustarea presiunii, temperaturii si timpului de crioterapie cu usurinta.

  Comparativ cu protocolul traditional RICE, Game Ready ofera o gama mai larga de beneficii terapeutice, oferind o metoda mai proactiva pentru calmarea durerii, reducerea edemului si consumul de medicamente analgezice, si accelerarea procesului natural de vindecare.

  Tehnologia patentata NASA asigura ca mansonul se muleaza perfect pe zona afectata, permitand un contact optim si o durata mai lunga de efect de racire.

  Beneficii:

  Game Ready ofera beneficii terapeutice prin incetinirea metabolismului celular prin scaderea temperaturii intramusculare, imbunatatind efectele crioterapiei prin compresie dinamica si stimuland circulatia sangelui si oxigenarea celulara pentru refacerea tesutului.

  Apa rece circula rapid prin manson, reducand semnificativ edemul, spasmele musculare si durerea. Game Ready stabileste standardele pentru performanta in tratamentul afectiunilor si recuperarea rapida si eficienta.

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *