Cautati
Produse
  Menu Close

  Sistem refacere crioterapie ICEBEIN- aer rece- M/L

  Producător: Recosport
  Este un sistem unic de crio-recuperare all-in-one care vă ajută să atingeți noi standarde de performanță, scurtând timpul de recuperare și permițând sesiuni de antrenament și competiție de mai bună calitate.
  SKU: FIT00278
  7.000,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Sistem refacere crioterapie ICEBEIN- aer rece

  Mai repede, mai departe, mai bun și mai puternic- Motivul pentru care am dezvoltat sistemul de recuperare Icebein! Este un sistem unic de crio-recuperare all-in-one care vă ajută să atingeți noi standarde de performanță, scurtând timpul de recuperare și permițând sesiuni de antrenament și competiție de mai bună calitate.

  La fel de importante precum sesiunile de antrenament bine planificate, sunt si sesiunile de recuperare!

  Sistemul de recuperare a icebeinului

  Constă intr-o unitate de răcire, așa-numita chiller, și o pereche de pantaloni, icebein Legs I. Chillerul și pantalonii sunt simplu conectate între ele, iar apa răcită poate circula continuu. Astfel, sistemul de recuperare icebein răcește toți mușchii, tendoanele și ligamentele picioarelor și feselor în mod holistic și uniform. Este deci alternativa moderna, igienica si ecologica la baia de gheata. 

  1. Icebein Chiller I

  Icebein Chiller I răcește apa de la temperatura aerului camerei până la 5° Celsius. Și asta în doar 10 minute! Temperatura dorită a apei poate fi setată individual pe afișaj. La apăsarea unui buton, apa răcită este pompată continuu prin „Picioarele de gheață”, ceea ce asigură răcirea constantă a extremităților inferioare.


          2. Icebein Legs I

  Icebein Legs I este alcatuit din două componente unice. Pantalonii icebein Softshell I și icebein Cooling Pads II.

  • Pantaloni icebein Softshell

      Pantalonii icebein Softshell sunt fabricați din material softshell de înaltă calitate și sunt căptușiți cu lână pe interior. Datorita celor 6 marimi diferite si a inchiderilor cu velcro pe laterale, pantalonii pot fi ajustati pentru a se potrivi oricarei forme de picior.

  • Pad-uri de răcire icebein II

  Icebein Cooling Pads II sunt fabricate dintr-un plastic poliuretanic garantat, prietenos cu pielea. Potrivirea netedă, precum și grosimea materialului garantează o răcire constantă și uniformă a mușchilor picioarelor și feselor.

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *