Cautati
Produse
  Menu Close

  Bicicleta Spinning Life Fitness IC7

  IC7 combină un design modern cu o gamă extinsă de caracteristici de top.
  SKU: SHSPINNING08
  2.000,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  PRODUSUL PREZINTA DISPLAY RUPT SI UN DEFECT ELECTRIC!

  PENTRU MAI MULTE DETALII NE PUTETI CONTACTA TELEFONIC.

  Caracteristici:

  TRANSMISIE CU DOUĂ TREPTE: Cu un raport de transmisie imens de 1:11, această transmisie cu două trepte, cu tehnologia hibridă Poly-V și curea dințată de la ICG, transferă niveluri extreme de cuplu în mod lin și generează o viteză a volantului incredibil de rapidă.

  WATTRATE DIRECT POWER METER: Cel mai precis power meter din industrie oferă o toleranță de măsurare directă de +/- 1%. Fotocelulele măsoară direct torsiunea axului și nu necesită recalibrare niciodată.

  WATTRATE COLOR TFT COMPUTER: Un ecran TFT luminos, autoalimentat, integrat și un LED frontal. Această caracteristică patentată afișează intensitatea antrenamentului atât pentru utilizator, cât și pentru antrenor. Conectează datele de antrenament la dispozitive externe prin Bluetooth și ANT+.

  DIAL DE REZISTENȚĂ MAGNETICĂ DE 300 DE GRADE: Selectorul de 300 de grade oferă 100 de incrementări cu clic și afișează nivelul de rezistență ca 0 până la 100% pe computerul WattRate TFT - totul la o singură mișcare a încheieturii utilizatorului.

  GENERATOR AUTOALIMENTAT: Nu sunt necesare baterii. Generatorul compact de la volan captează energia furnizată de utilizator pentru a reîncărca o baterie integrată de tip polimer litiu.

  AJUSTĂRI UȘOARE: Ajustările pe patru direcții (înălțimea șeii, înainte/înapoi șa, înălțimea ghidonului, înainte/înapoi ghidon) asigură o potrivire fină pentru toți cicliștii. Tehnologia integrată de asistență a utilizatorului la ghidon și șa face ajustările netede și ușoare.

  GHIDON AVANSAT ERGONOMIC: PVC moale cu un design larg pentru un suport excelent. Capete de bară de tip Time Trial și poziționare centrală pentru confort în timpul oricărui nivel de intensitate.

  ȘA SPORT CONFORTABILĂ: Șa unisex elegantă are o deschidere în mijloc care reduce presiunea în timpul pedalării. 

  INFORMAȚII TEHNICE:

  • Sursă de alimentare a computerului: Generator autonom cu baterie LiPo.
  • Greutate maximă a utilizatorului: 150 kg / 330 lbs.
  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *