Cautati
Produse
  Menu Close

  OstroVit Pharma Immunity - 60caps

  OstroVit Pharma For Immunity este un set de șase extracte naturale din plante care susțin funcționarea sistemului imunitar
  SKU: FIT60386
  Disponibilitate: 25 in stoc
  35,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  OstroVit Pharma Immunity este un set de șase extracte naturale din plante care susțin funcționarea sistemului imunitar. Produsul este bogat în zinc - un mineral care susține imunitatea.

  Suplimentul alimentar OstroVit Pharma Immunity este o compoziție unică de zinc și extracte naturale din plante care susțin imunitatea organismului - extract de măceș, usturoi, soc, echinaceea purpurie și ginseng. Ingredientele active incluse în aceste extracte, împreună cu o serie de vitamine și minerale, susțin funcționarea numeroaselor sisteme, cum ar fi sistemul imunitar.

  Proprietățile ingredientelor conținute în OstroVit Pharma Immunity:

  PUTEREA NATURII - Extractele de plante incluse în OstroVit Pharma Immunity contracarează diverse infecții, inclusiv viruși, bacterii și ciuperci.

  ZINC VALOROS - Datorită conținutului ridicat de zinc, nu mai este necesar să luați alte preparate bogate în acest mineral.

  IMUNITATE TOT TIMPUL ANULUI - Ingredientele suplimentului susțin imunitatea pe tot parcursul anului, inclusiv în timpul sezonului gripal.

  ADMINISTRARE: 

  Consumați o porție (2 capsule) zilnic, preferabil în timpul unei mese. Produsul este destinat adulților

  INGREDIENTE:

  Extract de măceș (70% vitamina C 360 mg - 450% **), extract de usturoi (DER 10:1), extract de soc (40% polifenoli, 5% antocianine), extract de echinaceea purpurie (4% acid chicoric), extract de echinaceea purpurie (4% polifenoli), extract de ginseng (20% ginsenoizi), extract de perle japoneze (95% rutină), zinc (zinc picolinate), capsulă (încărcător: hidroxipropil metilceluloză).

  Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte nuci, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

  Informații nutriționale:

  Per porție 

  Extract de măceș (70% vitamina C 360 mg - 450% **) 514 mg

  Extract de usturoi (DER 10:1) 200 mg

  Extract de soc (40% polifenoli, 5% antocianine) 150 mg 

  Extract de echinaceea (4% acid chicoric) 100 mg 

  Extract de echinaceea (4% polifenoli) 100 mg

  Extract de ginseng (20% ginsenoizi) 100 mg

  Extract de perle japoneze (95% rutină) 52,7 mg

  Zinc (zinc picolinate) 15 mg

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *