Cautati
Produse
  Menu Close

  Protein 80 5 Stack 2kg - Capsuni Z-Konzept

  Protein 80 5 stack este o combinație de proteine formată din 5 componente, care constă din izolat și concentrat proteic din zer, caseinat de calciu, proteină din lapte integral și proteină din albuș de ou, având o valoare biologică particularmente ridicată.
  SKU: FIT245789
  Disponibilitate: Stoc epuizat
  150,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Protein 80 5 stack este o combinație de proteine formată din 5 componente, care constă din izolat și concentrat proteic din zer, caseinat de calciu, proteină din lapte integral și proteină din albuș de ou, având o valoare biologică particularmente ridicată. Am dezvoltat această combinație pentru a permite o furnizare pe termen lung, mediu și scurt de aminoacizi pentru rezerva ta de aminoacizi. Cantitatea de aminoacizi disponibili liber în corpul tău este decisivă pentru toate procesele de construcție metabolică.

  Protein 80 5 stack este o pudră proteică cu aromă de capșuni și îndulcitori.

  Ingrediente:

  Concentrat proteic din zer (42,2%), caseinat de calciu (25,0%), concentrat proteic din lapte (24,0%), izolat proteic din zer (3,0%), pudră proteică din ouă de găină (2,0%), aromă, îndulcitor (sucraloză, glicozidă de steviol), emulsifiant (lecitină de soia), agent de antiaglomerare (dioxid de siliciu), colorant (beta-caroten).

  Avertisment privind alergenii: Conține soia, lactoză și proteină din ouă. Nu se pot exclude urme de gluten.

  Dozaj recomandat: Două shake-uri pe zi, de preferat unul dimineața și unul după-amiaza. Amestecați 1 porție = 30 g de pudră în 300 ml de lapte degresat.

   

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *