Cautati
Produse
  Menu Close

  STEAMY- E BMX BATTERY COMPRESSOR 24 L

  Producător: STEAMY
  Lada frigorifică cu compresor Steamy-E BMX este soluția supremă pentru deplasări. Bucurați-vă de alimentele și băuturile dvs. la temperatura dorită în orice loc, chiar și fără electricitate.
  SKU: FIT5296
  Disponibilitate: 1 in stoc
  1.739,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Lada frigorifică cu compresor Steamy-E BMX este soluția supremă pentru deplasări. Bucurați-vă de alimentele și băuturile dvs. la temperatura dorită în orice loc, chiar și fără electricitate.

  Cu o capacitate generoasă de 24 de litri, vei avea suficient spațiu pentru prânz, băuturi și gustări. Datorită capacității sale mari, lada frigorifică este compactă și se potrivește în orice vehicul de lucru, iar roțile sale permit transportul facil pe șantier. Datorită designului său extrem de robust, lada frigorifică este rezistentă la șocuri și poate funcționa chiar și pe o suprafață înclinată. În plus, lada frigorifică este echipată cu un ecran LED, iluminare de compartiment, un mâner robust și un mâner de tracțiune.

  Particularitatea Steamy-E BMX este că permite răcirea pe loc, chiar și în absența electricității. Cum? Poți folosi sculele electrice, pe lângă prizele de 12V și 24V. 

  În plus, poți utiliza pur și simplu prizele incluse dacă ai acces la electricitate. Datorită sistemului de protecție a bateriei, bateria vehiculului tău este protejată pentru a preveni epuizarea acesteia.

  Răcire puternică
  În interiorul lăzii frigorifice se află un compresor puternic care permite reglarea temperaturii între -20℃ și +20℃. Poți face acest lucru chiar și de la distanță prin aplicația Steamy Cool. Poți alege un mod Max și Eco pentru o răcire extra rapidă sau o răcire mai eficientă și, astfel, un consum redus de energie (recomandat dacă răciți cu ajutorul bateriei).

  • Tip compartiment: Unic;
  • Dimensiuni exterioare: 62.5 x 37.1 x 40.8 cm;
  • Culoare: Albastru;
  • Greutate: 13,2 kg.
  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *