Cautati
Produse
  Menu Close

  Theragun Sense White - Dispozitiv Masaj

  Relaxează-ți atât mintea, cât și corpul cu Theragun Sense, primul nostru dispozitiv care combină terapia prin masaj cu percuție dovedită științific cu respirația calmantă pentru a reduce stresul, a ameliora durerile și a sprijini un somn odihnitor.
  SKU: FIT306238
  1.488,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Relaxează-ți atât mintea, cât și corpul cu Theragun Sense, primul nostru dispozitiv care combină terapia prin masaj cu percuție dovedită științific cu respirația calmantă pentru a reduce stresul, a ameliora durerile și a sprijini un somn odihnitor. Echipat cu rutine simple, ghidate vizual și un senzor biometric încorporat pentru informații personalizate din citirile ritmului cardiac de pe dispozitiv, Theragun Sense facilitează crearea unei rutine de wellness eficientă și personalizată. Indiferent dacă ai nevoie de o reîmprospătare rapidă a minții și a corpului sau de o modalitate fiabilă de a te relaxa la sfârșitul zilei – Theragun Sense îți oferă toate acestea.

  Proiectat cu standarde stricte de calitate și siguranță, Theragun Sense este un dispozitiv medical înregistrat de FDA.

  Beneficii:

  ● Ameliorează durerile

  ● Ușurează durerea 

  ● Reduce stresul

  ● Îmbunătățește somnul

  Caracteristici:.

  ● Masaj liniștit și eficient pentru atunci când ai cea mai mare nevoie Theragun Sense integrează terapia de masaj cu percuție moderată cu 4 atașamente unice, concepute pentru a viza diferite tipuri de dureri musculare, de la dureri și tensiune până la dureri și noduri. Dispozitivul este ultra-silențios pentru cea mai relaxantă experiență de masaj posibilă.

  ● Theragun Sense este conceput cu grijă, cu terapie de masaj cu percuție moderată de 12 mm – profunzimea ideală de tratament pentru a atenua durerea, stresul și tensiunea mai persistente din corpul tău. Este calea de mijloc perfectă pentru cei care caută o ușurare eficientă, care nu este prea intensă.

  ● 4 atașamente proiectate științific pentru a trata diferite zone ale corpului.

  ● Mindfulness este ușoară prin respirație calmantă Respirația este dovedit științific că vă ajută corpul să se relaxeze, să îmbunătățească recuperarea și să doarmă mai bine. Theragun Sense oferă respirație ghidată cu indicații de vibrație haptică care funcționează în tandem cu terapia cu sunet TheraMind și vizualizări relaxante în aplicația Therabody pentru a oferi o experiență captivantă de respirație.

  ● Rutinele calmante de respirație ale Theragun Sense sunt îmbunătățite de informații personalizate de la senzorul biometric, arătând ritmul cardiac cel mai scăzut la sfârșitul fiecărei sesiuni.

  ● Theragun Sense folosește terapia cu sunet TheraMind concepută pentru a sprijini relaxarea, somnul și recuperarea, exclusiv în aplicația Therabody.

  ● Theragun Sense dispune de mânerul  triunghi patentat ușor de utilizat, astfel încât să poți ajunge confortabil oriunde pe corp fără ajutorul unei alte persoane.

  ● Aplicația Therabody îți permite să înveți cel mai bun mod de a utiliza fiecare terapie pentru beneficii maxime în funcție de nevoile tale unice.

  ● Obține relaxare personalizată cu rutina Heartbeat din aplicația Therabody. Această rutină susținută de știință te poate ajuta să te relaxezi scăzând ușor ritmul cardiac cu indicații de vibrație haptică. Dispozitivul va vibra ca o bătaie a inimii, la o frecvență mai mică decât ritmul cardiac. Corpul tău va dori în mod natural să se potrivească cu acel ritm și să înceapă să bată într-un ritm mai relaxat.

  Ce este inclus:

  ● Dispozitiv Theragun Sense;

  ● Senzor biometric încorporat;

  ● 4 accesorii de masaj:

  o Minge standard – Masaj pe tot corpul pentru a reduce tensiunea.

  o Amortizor – Reduce durerile pentru zonele sensibile sau sensibile.

  o Degetul mare – Coborârea spatelui și punctele de declanșare pentru a ușura nodurile dureroase. 

  o Micro-punct – Creste circulatia si stimuleaza recuperarea.

  ● Cablu de încărcare USB-C;

  ● Geanta de voiaj.

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *