Cautati
Produse
  Menu Close

  Ashwagandha 120 Capsule - Body Attack

  Supliment alimentar sub formă de capsule cu substanțe vegetale secundare, minerale și vitamina B6.
  SKU: FIT04276
  Disponibilitate: 4 in stoc
  95,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Superalimentul suprem pentru cea mai bună performanță are un nume: ASHWAGANDHA de la BODY ATTACK. Ashwagandha vegană cu doză mare, 600 mg de material brut de marcă KSM 66 pe porție zilnică! Medicina Ayurvedică se bazează de mult timp pe ginsengul indian pentru capacitatea sa de a reduce stresul biologic. Ai nevoie de recuperare optimă pentru a construi mușchi și o obții cu ajutorul magneziului suplimentar, zincului și vitaminei B6 incluse în fiecare capsulă de ASHWAGANDHA!

  Recomandare de consum:

  Consumați zilnic 2 capsule cu o cantitate generoasă de lichid (300 ml), preferabil în timpul unei mese. Cantitatea zilnică recomandată nu trebuie depășită.

  Ingrediente:

  Extract de ashwagandha1, citrat de trimagneziu, agent de acoperire (hidroxipropilmetilceluloză), bisglicinat de zinc, vitamina B6. 1 KSM 66®

  Supliment alimentar sub formă de capsule cu substanțe vegetale secundare, minerale și vitamina B6. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație echilibrată, variată și un stil de viață sănătos. A se păstra în afara portății copiilor mici. Se păstrează ne-deschis, la loc răcoros și uscat, până la data de expirare/numărul lotului: consultați partea de jos a ambalajului. Se consumă rapid după deschidere. A se proteja de căldură și lumină directă.

  Ingrediente: per porție zilnică (2 capsule) 

  Extract de ashwagandha: 600 mg - dintre care withanolide 30 mg

  Magneziu: 65 mg 17

  Zinc: 2 mg 20

  Vitamina B6: 0,22 mg 16

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *