Cautati
Produse
  Menu Close

  Cryosauna Nitrogen Grand - Cryostar

  Cea mai nouă saună de crioterapie pentru întregul corp, Cryostar Antarctica, pentru recuperare terapeutică. Acest tip de terapie cu frig este cel mai eficient pentru ameliorarea durerii și reducerea inflamației, în special în industria de reabilitare sportivă.
  290.000,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Cea mai nouă saună de crioterapie pentru întregul corp, Cryostar Antarctica, pentru recuperare terapeutică. Aceasta utilizează aer extrem de rece și uscat, în intervalul de temperatură de -80°C/112°F și -140°C/220°F. Această unitate utilizează aer rece livrat în saună printr-un schimbător de căldură. Nu se introduce azot vaporizat în interior, așa cum se întâmplă în cazul saunei obișnuite. 

  Cryostar Antarctica, sauna de crioterapie pentru întregul corp, a fost creată pentru a preveni expunerea directă la gazele de azot, în timp ce utilizează cel mai recent sistem de schimb de căldură pentru a permite respirarea în timpul tratamentului de crioterapie. 

  Are loc o expunerea la o temperatură extrem de scăzută în interiorul unei capsule, cu aer rece suflat. Acest tip de terapie cu frig este cel mai eficient pentru ameliorarea durerii și reducerea inflamației, în special în industria de reabilitare sportivă. Principalele categorii de furnizori de crioterapie includ profesioniști în reabilitarea fizică a sportivilor, exerciții de wellness, tratamente chiropractice, antrenament sportiv și medicină holistică.

  Camera de crioterapie pentru întregul corp Cryostar Antarctica utilizează aer extrem de rece pentru a stimula circulația sângelui, pentru a crește nivelul de energie și pentru a îmbunătăți sistemul nervos.

  Aceasta include un sistem special de schimbare a căldurii, în care azotul este folosit doar pentru răcirea aerului, iar vaporii de azot nu pătrund în interiorul saunei. Se utilizează răcire rapidă și temperaturi extreme, de până la -140°C.

  Varianta bazată pe electricitate a Cryostar Antarctica a fost creată cu un compresor electric puternic în interior, care furnizează aer rece rapid în interiorul cryosaunei, cu un consum redus de energie electrică.

  Siguranța în crioterapie - Tehnologia indirectă a pulverizării cu aer rece ajută la evitarea leziunilor cauzate de contactul cu azotul lichid. Clientul intră în sauna de crioterapie, inclusiv cu capul, și respiră aerul rece eliberat din vaporii de azot.

  Materiale de lux - Se utilizează materiale interioare de înaltă calitate, rezistente la apă și temperaturi extreme. Plastic premium și sticlă sunt utilizate pentru exteriorul camerei de crioterapie.

  Design ergonomic de ultimă generație - Am creat o unitate de crioterapie cu design modern și dimensiuni ergonomice, care se potrivește în majoritatea facilităților.

  Spațiu confortabil în interior - Cryosaunele Antarctica sunt spațioase și confortabile în interior, pentru a se potrivi înălțimii și dimensiunii majorității persoanelor.

  Tehnologia distribuirii aerului rece - Ventilatoare puternice distribuie aerul rece uniform în jurul camerei, pentru a asigura o terapie eficientă cu frig pentru întregul corp.

  PREZENTARE:

  Ecran tactil de 10,1 inch - Această mașină are un ecran tactil mare integrat în apropierea ușii de intrare. Dispune de 3 programe automate și un program manual pentru răcire până la -160°C/-256°F.

  Ușă de sticlă - Sauna are o ușă și un acoperiș din sticlă pentru a evita senzația de claustrofobie în interior, astfel încât să vă puteți bucura de tratamentul de crioterapie.

  Configurarea temperaturii - Aceste noi senzori de temperatură reglabili ajută la direcționarea aerului rece care curge prin sauna de crioterapie.

  Audio relaxant - Sauna de crioterapie are difuzoare încorporate pentru a vă permite să ascultați muzică relaxantă în timpul tratamentului.

  Sunete și lumini relaxante - Sauna de crioterapie are difuzoare audio integrate care vă permit să ascultați muzică relaxantă în timpul tratamentului de crioterapie, pentru a vă bucura de procedura de crioterapie. Lumini speciale de proiecție crează o atmosferă specifică în interiorul camerei de crioterapie.

  Aer respirabil în interior - Sauna de crioterapie pentru întregul corp Antarctica are aer complet respirabil în interior, fără vapori de azot datorită tehnologiei speciale de schimbător de căldură. Acest lucru permite clientului să respire aer proaspăt în timp ce se află în cameră.

  SPECIFICAȚII TEHNICE:

  Lungime: 1870mm/ 73”

  Lățime: 1170mm/46”

  Înălțime: 2292mm/90”

  Greutate: 450kg/990LB

  Brut cu ambalajul de transport: 600kg/1322LB

  Consum de energie: 1.5kW până la 20A

  Interval de temperatură în program: de la -120 la -140°C/ -184°F la -220°F

  Consum de azot: 4-7kg per sesiune/preracire

  Sursă de alimentare: 220V/50Hz sau 110V/60Hz

  Aer rece 100% respirabil

  Tehnologie cu aer rece

  Schimbător de căldură răcit cu azot

  Racire rapidă înainte de utilizare

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *