Cautati
Produse
  Menu Close

  REBOOTS GO X - Sistem Compresie

  LIVRARE PE COMANDA IN 10 ZILE!
  SKU: FIT29006
  *
  6.340,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Viziunea din spatele dezvoltării Reboots Go X a fost să ofere sportivilor din întreaga lume un sistem de recuperare unic și eficient, bazat pe nevoile individuale, combinând toate cunoștințele Reboots în domeniul masajului prin compresie. Rezultatul este libertate maximă, personalizare și ușurință în utilizare, fără a compromite performanța, cu noul Reboots Go X!

  Datorită noii tehnologii AirX, Reboots Go X nu necesită un sistem de furtunuri și, prin urmare, oferă libertate de mișcare nelimitată și este ușor de pus și de dat jos.

  Cu o durată de viață a bateriei de 1,5 ore, Go X este însoțitorul ideal pentru cantonamente, competiții sau vacanțe sportive. Presiunea maximă de 180 mmHg a celor 16 camere de aer suprapuse poate fi controlată individual prin aplicația Reboots pentru a face regenerarea cât mai personalizată posibil. 

  TEHNOLOGIA AirX Reboots a revoluționat sistemul de pompă cu noua tehnologie AirX, care face posibilă conectarea unităților de pompă individuale direct la camerele de aer ale pantalonilor. Acest lucru elimină necesitatea furtunurilor și a unei unități de control mari. În plus, fiecare dintre cele 16 camere poate fi ajustată individual pentru a oferi cel mai bun, mai silențios și mai personalizat masaj prin compresie de până acum!

  APLICAȚIA REBOOTS Datorită aplicației Reboots, fiecare unitate de pompă poate fi controlată individual și intensitatea presiunii poate fi ajustată în funcție de preferințele tale personale. Alege dintre 8 programe de recuperare, creează-ți propriile secvențe de regenerare, alege programul de pornire rapidă și salvează setările favorite pentru următoarea sesiune. Aplicația Reboots oferă posibilități nesfârșite pentru a adapta perfect masajul Reboots la nevoile tale: presiunea ta, programele tale, alegerea ta pentru recuperare.

  TEHNOLOGIA DE SUPRAPUNERE Cu tehnologia inovatoare de suprapunere, cele 8 camere de aer suprapuse per picior sunt perfect armonizate. Suprapunerea este importantă pentru a distribui uniform presiunea pe întreaga zonă de compresie. Acest lucru previne acumularea de lichide și direcționează fluxul sanguin continuu și eficient într-o singură direcție pentru un masaj extra fin.

  INFORMAȚII TEHNICE:

  Greutate: 4,2 KG

  Marimi disponibile:

  • S/M : 65-84cm ( înălțimea corpului 160-180m)
  • L : >85cm ( înălțimea corpului 180-200m)

  Pachetul conține: 

  • Reboots GoX.
  • Dispozitiv de control cu baterie.
  • Cablu de încărcare.
  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *