Cautati
Produse
  Menu Close

  Togu Minge Jumper 52cm

  Jumper®, este un dispozitiv de antrenament multifuncțional - produs în Germania -: o minge tip trambulină umplută cu aer, din material rezistent, montată pe o placă cu fibră de sticlă.
  SKU: FIT04766
  Disponibilitate: 6 in stoc
  1.460,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Jumper®, este un dispozitiv de antrenament multifuncțional - produs în Germania -: o minge tip trambulină umplută cu aer, din material rezistent, montată pe o placă cu fibră de sticlă.

  Materialul este inodor, suportă o greutate de până la 200 kg și nu conține latex. Prin intermediul unei valve, se poate regla umplerea cu aer. Suprafața este antiderapantă, la fel și placa bazei. Placa este curbată în interior și oferă un efect genial de trambulină permițând stivuirea fără ajutor suplimentar.

  Datorită versatilității sale, practic toate grupele musculare, în special musculatura profundă importantă pentru fitness-ul general, pot fi antrenate. În același timp, echilibrul, coordonarea și sensomotorica sunt îmbunătățite involuntar. Efectul de trambulin aduce și multă distracție în timpul antrenamentului. 

  Actisan oferă o soluție igienică și eficientă pentru antrenamentele în grup: Materialul inovator Actisan, bazat pe ioni, este foarte eficient împotriva bacteriilor și altor microorganisme. Este sigur pentru oameni și se dezinfectează singur, fiind mai eficient decât dezinfectarea obișnuită. Materialul își menține eficacitatea timp de peste cinci ani.

  În funcție de scopul exercițiului, Jumper poate fi folosit în poziție verticală, sărit, așezat sau culcat. Umplerea cu aer asigură o suprafață instabilă și în același timp dinamică. Pe Jumper poți sări, să faci echilibru în picioare, să faci genuflexiuni. În poziție șezut, poți antrena mușchii abdominali, iar în poziție culcat, poți antrena mușchii spatelui. De asemenea, săriturile laterale sunt posibile fără probleme, Jumper fiind conceput pentru a fi antiderapant. 

  Date tehnice:

  • Dimensiuni: 52 x maxim 24 cm
  • Greutate: 6.030 g
  • Capacitate suportata: aproximativ 200 kg
  • Material: Ruton
  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *