Cautati
Produse
  Menu Close

  INTELECT FOCAL SHOCKWAVE SET - CHATTANOOGA

  Focus Shockwave, un aparat cu mai multă putere și adâncime pentru un tratament mai bun.
  SKU: FIT55555
  200.000,00 RON
  i h

  Plata in rate:

  Focus Shockwave: Mai multă Putere și Adâncime pentru un Tratament mai Bun

  În Terapia cu Unde de Șoc, o undă este produsă printr-o mică explozie generată sub apă, în interiorul unui „aplicator”. Această undă este focalizată printr-o lentilă și transmisă în țesut.

  Unda de șoc focalizată poate fi generată electromagnetic; aceasta are o energie mare, de aproximativ 100 de ori mai puternică decât o Undă de Presiune Radială, fiind astfel optimă pentru o gamă variată de afecțiuni în urologie, indicații ortopedice, cardiologie și neurologie.

  Regiunile profunde ale terapiei pot fi tratate în siguranță și fiabil cu unde de șoc focalizate. Zona focală mare oferă o precizie îmbunătățită în țintire.

  Caracteristici Cheie

  • Ecran tactil LCD
  • Energie Îmbunătățită: 0.01 - 0.55 mj/mm²
  • Gama Largă de Frecvență: 1 - 8 Hz
  • 3 variații ale distanțierului
  • Penetrare de 12,5 cm cu focalizare precisă

  Focus Shockwave are capacitatea de a atinge 1000 bar, oferind o flexibilitate și potență mai mare decât unitățile RPW. Cele 3 capete distanțiere permit un tratament personalizat, specific fiecărui pacient. Adâncimea de penetrare înseamnă că chiar și problemele profund înrădăcinate pot fi abordate.

  Ameliorarea Durerei Țintite

  Undele de șoc sunt utilizate pentru a trata o gamă largă de patologii în domenii precum vindecarea oaselor, tendinopatii, puncte de declanșare musculară/durere miofascială, dermatologie, vindecarea rănilor, spasticitate și impotență (disfuncție erectilă). Este mai ușor să găsești puncte de declanșare dureroase, difuze și profunde cu terapia cu unde de șoc decât prin palpare.

  Datorită nivelurilor ridicate de energie ale Focus Shockwave, recomandăm imagistică cu ultrasunete înainte de tratament.

  F-SW – unde de șoc focalizate

  Undele de șoc focalizate sunt de preferat utilizate în tratamentul zonelor țintă adânci. Unda de șoc extracorporeală, focalizată, permite diagnosticarea și terapia precisă a punctelor de declanșare latente active. Undele de șoc focalizate pot pătrunde aproximativ 12 cm cu o focalizare precisă.

  Tratament Focalizat Descompunerea lucrurilor

  Spre deosebire de Unda de Presiune Radială, puterea Focus Shockwave îi permite să dezintegreze calcificările, pietrele și creșterile, oferind totodată beneficiile standard ale terapiei cu unde de șoc:

  1. Activarea Cascadei de Vindecare
  2. Flux Sanguin Îmbunătățit
  3. Regenerarea Țesuturilor

  3 Distanțiere Pentru Tratament Personalizat

  Distanțierele oferă opțiuni de tratament. Cu cât capul distanțierului este mai scurt, cu atât unda de șoc este mai puternică și adâncimea de penetrare este mai mare. Cu cât capul este mai lung, cu atât zona focală este mai precisă.

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *